Velkommen > Om mig

Om mig

Jeg hedder Birthe Mathiesen, specialist i ledelse, med en baggrund  som læreruddannet med hovedfag i engelsk og fransk og med bred undervisningserfaring fra folkeskole, teknisk skole, voksenundervisning samt erfaring med familiebehandlingsarbejde og erhvervsvejledning.

Efteruddannelse: Merkonom i organisation og personaleadministration, HD, erhversvejleder, eurovejleder, 2-årig lederuddannelse hos Mercuri Urval, Kempleruddannet som supervisor, stresscoach og Enneagramuddannelse.

Mangeårig ledelseserfaring: Skoleledelse, arbejdsmarkedsprojekt, familiecenter, forvaltningsledelse, indenfor børn og unge, og ledelse inden for kultur, social og arbejdsmarkedsområdet.

Konsulenterfaring: Erhvervsvejleder, uddannelsesrådgivning og -planlægning for produktionsvirksomheder og servicevirksomheder.

Jeg hjælper virksomhederne med organisations - og personaleudvikling, fusioner, kommunikation og samarbejde, teambuilding, forbedring af kvalitet og effektivitet. BM Udvikling samarbejder med en række dygtige fagpersoner; du kan se mere under Samarbejdspartnere.

Sidst opdateret:
17/01 2023
Copyright © 2006 BM Udvikling Aps - Tlf. 2494 2300 - bm@bm-udvikling.dk
Powered by CMSimpleDesign tilpasset og implementeret af FSH Computer